We hebben een heftruck die naadloos aansluit bij uw activiteit

Een standaard heftruck, reachtruck of transpallet bestaat niet. Om te kunnen inspelen op tal van klassieke en gespecialiseerde bedrijfsprocessen in de industrie-, bouw- en landbouwsector, is het thermische en elektrische productgamma van Linde enorm uitgebreid. Elk intern transportmiddel kunnen we zodanig uitrusten dat het naadloos aansluit bij uw bedrijfsactiviteit. Onze financieringsmogelijkheden zijn bovendien even flexibel.

Een investering die zich terugbetaalt in productiviteit en lage gebruikskost

Ergonomie en functionaliteit zijn de maatstaven voor het ontwerp van al onze interne transportmiddelen. Ze zorgen ervoor dat bestuurders zich ten volle op het heffen en verplaatsen van de lasten kunnen concentreren. Dat bevordert de werksnelheid, de efficiëntie en de veiligheid in uw organisatie. Het gebruik van moderne elektronische besturingssystemen en hydraulische componenten beperkt bovendien het energieverbruik.

Linde bepaalt de norm over heel de lijn

Linde legt op alle niveaus de lat zeer hoog. Op het gebied van veiligheid, functionaliteit, ergonomie, productiviteit en design enerzijds en wat betreft omgeving en milieu anderzijds. Onze toestellen beantwoorden vandaag reeds aan de uitstoot- en geluidsnormen van morgen.

Het gebruik van kwalitatieve componenten en duurzame technologie tijdens de assemblage vertaalt zich in een hoge doorverkoopwaarde en een veel langere levensduur. En als uiteindelijk de laatste last getild is, kan meer dan 90 procent van de machines worden gerecycleerd.

Daarnaast is ook het type toestel afhankelijk van uw inzet, bedrijfsuren, ... laat u daarom adviseren tussen een heftruck, transpallet, stapelaar, orderpicker of een reachtruck. 

Overweegt u een Linde heftruck te kopen?

Maak nu een afspraak