Referenties

Doorheen de jaren groeide Van den Dorpe uit van een locaal servicepunt naar een gevestigde waarde als erkend distributeur van Linde heftrucks. Deze groei kwam niet zomaar uit de lucht gevallen en ontstond door de inzet van alle medewerkers die door hun vakkennis een antwoord kunnen bieden op de vragen van alle klanten. 

De klanten zelf kunnen een uitdaging vormen door een schommelende bezetting, waar we met onze korte termijn vloot een oplossing bieden; door hun omvang waar we met oog voor de noden van elke afdeling een competitieve financiering uitwerken of door een combinatie van een eigen onderhoudsteam met ondersteuning van onze mensen. Ontdek onder de rubriek klanten hoe we voor elke onderneming een aangepast pakket samenstellen.

Een heftruck uitkiezen die nauw aansluit bij uw activiteiten is niet eenvoudig, daarom staan wij klaar om u te helpen met de juiste keuze. Maar soms zijn er ook aanpassingen nodig die niet tot de standaard uitrusting behoren, dan staan onze gespecialiseerde leveranciers en onze atelier klaar om de heftruck aan te passen aan uw noden. Wij gidsen u doorheen de verschillende tonnages, reachtrucks, transpalletten, orderpickers, stapleraas, smalle gang trucks, tot we het juiste toestel hebben gevonden.

Wil u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen? Raadpleeg dan onze rubriek nieuws en vergeet u niet in te schrijven via de knop "Hou me op de hoogte".