Linde iForks

Wegende vorken voor vorkheftrucks - iForks

iForks is een draadloze set weegvorken voor vorkheftrucks, reachtrucks en smalle-gangentrucks. Doordat alle componenten volledig geïntegreerd zijn binnen de vorken kent iForks geen enkele externe bekabeling en kan het weegsysteem binnen enkele minuten aangebracht worden op elke heftruck: plug & weigh! Elke last die met de heftruck wordt opgenomen, is vanaf dat moment direct nauwkeurig gewogen. 

 

Specificaties:

Weegcapaciteit:              2.500 kg (FEM2) / 3.000 kg (FEM3) / 5.000 kg (FEM3)

Schaaldeel:                        multi-range 1 kg / 2 kg (bij capaciteit 2.500 of 3.000 kg) of 2 kg / 5 kg (5.000 kg)

Voeding indicator:          4 AA batterijen (optioneel: voeding vanaf de batterij van de truck)

Voeding vorken:             uitwisselbare en oplaadbare batterijpakketten

Overige specificaties:    zie specificatieblad

 

Het weegsysteem heeft een auto-shut-off functie die de elektronica automatisch uitschakelt wanneer ze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt. Via een powermanagement-menu op de indicator kan de gebruiker de uitschakeltijd zelf aanpassen aan het gebruik en de inzet van de truck.

Alle weegfuncties en data-overdracht

De iForks indicator levert een compleet spectrum aan weegfunctionaliteiten: bruto/netto wegen, totaalgewichten per zending, code-invoer, datum/tijd-registratie en een telfunctie. De indicator kan de weeginformatie overdragen aan een printer, een truckterminal of direct naar een WMS of ERP-systeem sturen. iForks is uitgerust met Digital Calibration Technology: via de toetsen van de indicator kan het weegsysteem snel en nauwkeurig digitaal afgeregeld worden. Dit maakt het weegsysteem zeer onderhoudsvriendelijk en zorgt voor lage cost of ownership.

 

Vraag een demonstratie op uw Linde truck!

iForks is binnen enkele minuten aangebracht op uw vorkheftruck en daarom uitermate geschikt voor een demonstratie aan huis. Voordeel is dat u in uw eigen omgeving en toepassing de voordelen van mobiel wegen ervaart en met onze adviseurs direct de details van uw specifieke behoeften kunt doornemen.