Persbericht 06 Mei 2019

Persbericht: Linde-dealerovereenkomst tussen Motrac en Van den Dorpe MH eindigt per 31 mei 2019 – Motrac wordt exclusief Linde-verdeler voor geheel België per 1 juni 2019

6 mei 2019 - Motrac Handling & Cleaning ("Motrac") is de exclusieve invoerder voor België van Linde Material Handling producten.

Motrac is op vandaag ook de exclusieve verdeler van deze Linde producten in België, met uitzondering voor wat betreft Oost- en West-Vlaanderen. Voor de verdeling van de Linde producten op de Oost- en West-Vlaamse markt werkt Motrac sinds vele jaren samen met Van den Dorpe Material Handling ("Van den Dorpe MH") die op vandaag voor Oost- en West-Vlaanderen de exclusieve verdeler van deze producten is.

Vanaf 31 mei 2019 zullen de wegen van Motrac en Van den Dorpe MH echter scheiden en wordt de voorheen tussen hen bestaande Linde-dealerovereenkomst met ingang van die datum beëindigd.

Vanaf 1 juni 2019 zal Motrac dan ook de exclusieve invoerder en verdeler van Linde-producten zijn voor geheel België, inclusief Oost- en West-Vlaanderen.

 

Motrac Handling & Cleaning                                                                      Van den Dorpe MH