SigmaCert

Als exclusief heftruck verdeler voor Linde in Oost en West Vlaanderen werd Van den Dorpe erkend als partner in het SigmaCert programma. Reeds jaren is Van den Dorpe een betrouwbare partner in het onderhoud van het hele Linde gamma, gaande van full service onderhoudscontracten tot ondersteunende interventies naast uw eigen onderhoudsdienst.
Nu gaat Van den Dorpe een stap verder: dankzij het SigmaCert programma kunnen wij uw vloot opvolgen en naast het correcte onderhoud ook uw machinepark certificeren.

Ons team van opgeleide keurmeesters staat in voor een vlotte controle van de heftruck op de vitale onderdelen en zijn veiligheidscomponenten. Na deze keuring kunnen wij de betrouwbaarheid en veiligheid van uw heftruck
garanderen, en ontvangt u het keuringsrapport. Deze rapporten worden zowel naar u doorgestuurd als door ons bewaard. Het overzicht van uw vloot wordt door ons bewaard zodat u zonder onnodige administratie verwittigd wordt van een komende controle. Zo vormt Van den Dorpe uw partner in het overzichtelijke beheer binnen uw kwaliteitsnormen en voldoet u aan de wettelijke keuringseisen voor uw arbeidsmiddelen.